Sinds dit jaar ben ik werkzaam bij GGz Hulp Online als klinisch psycholoog. Ik werk vanuit Zweden, waar ik samen met mijn gezin woon. Het was altijd al een droom om een tijd in het buitenland te wonen, en dankzij de flexibiliteit van GGz Hulp Online werd dit mogelijk.

 

Hoewel er meerdere online zorgaanbieders in Nederland zijn, heb ik bewust gekozen voor GGz Hulp Online. Zij bieden zorg aan patiënten binnen de specialistische GGz, wat zorgt voor een diverse en boeiende doelgroep, waarbij we intensieve behandelingen geven in een korte periode.

 

Het werken bij GGz Hulp Online biedt mij een goede werk-privé balans en de mogelijkheid om samen te werken met een fijn multidisciplinair team. Als klinisch psycholoog word ik geprikkeld door deze omgeving onder andere de hoge mate van innovatie en de vraagstukken die dat met zich meebrengt. 

 

Naast mijn rol als regiebehandelaar en psychotherapeut is er ook ruimte voor wetenschappelijk onderzoek, beleidsontwikkeling en het geven van werkbegeleiding aan collega’s.

 

Wieske Lemmers, klinisch psycholoog GGz Hulp Online