GGz Centraal heeft haar aanbod uitgebreid met een digitale polikliniek:
online specialistische ggz met behapbare behandeldoelen. Direct en hoogintensief behandelcontact, uitgevoerd door een multidisciplinair behandelteam, met resultaat in maximaal drie maanden!

We zijn altijd te bereiken per e-mail: info@ggzhulponline.nl of aanmelden@ggzhulponline.nl.
Onze responsetijd is maximaal één werkdag.

VOOR WIE?

GGz Hulp Online biedt hoogintensieve behandelingen voor mensen met angst-, stemmings- en/of traumaklachten die passen bij de gespecialiseerde GGZ.

Deze behandeling wordt volledig online aangeboden door middel van videobellen, modules in het cliëntenportaal Karify en het gebruik van apps die helpend zijn in de behandeling. Als de behandeling is voltooid, wordt in principe afgeschaald naar basis GGZ, POH GGZ of huisarts.

Op deze wijze spelen we in op de behoefte van cliënten om op korte termijn toegang te krijgen tot hoogwaardige, hoogintensieve zorg, dat voldoet aan de laatste wetenschappelijke kwaliteitsstandaarden, met gebruik van de nieuwste technologieën beschikbaar in de GGZ.

Je kunt blijven rekenen op onze deskundigheid en op ons behandelaanbod als specialist op het gebied van de geestelijke gezondheidszorg. Van de cliënt vragen we commitment aan de hoogintensieve behandeling voor een periode van maximaal vier maanden.

AANMELDEN

Om te kunnen starten met deze online behandeling is een verwijsbrief nodig. Aanmelden kan via ZorgDomein. U kiest daarbij voor GGz Centraal > GGz Hulp Online. Bent u niet aangesloten op ZorgDomein? Stuurt u dan de verwijzing naar aanmelden@ggzhulponline.nl.

We nemen binnen drie werkdagen contact op met uw cliënt om een intakegesprek in te plannen.

Heeft uw cliënt al een verwijsbrief? Dan kan de cliënt zich direct aanmelden via het aanmeldformulier.

Momenteel is er maximaal twee weken wachttijd tot intake. GGz Hulp Online heeft momenteel een wachttijd van intake tot behandeling van ongeveer 10 tot 12 weken.

Ik vind het erg prettig om de therapie te volgen vanuit huis. De behandeling voelt erg persoonlijk aan en de therapeut heeft een open en fijne uitstraling. Hoewel ik van tevoren spanning ervaarde, voel ik mij nu erg op mijn gemak tijdens de therapie.