Maak kennis met Robbert

Als verpleegkundige kan ik je binnen GGz Hulp Online helpen als er problemen en/of vragen zijn over leefstijl, voeding/BMI, spanningen/onzekerheden/stress, slapen/vermoeidheid, beter plannen en structureren gedurende de dag/week of een verstoorde balans van activiteit/rust. Eventueel kan ik meekijken en -denken als er vragen zijn over fysieke en/of mentale klachten. Ook als er een signaleringsplan wordt opgesteld, sta ik voor je klaar.

Ik heb de opleiding HBO-V afgerond in Nijmegen en daarna gewerkt in het ziekenhuis, thuiszorg en de GGZ. Ik heb binnen de GGZ gewerkt met kinderen/jeugd, volwassenen en ouderen. Online werken is nu de volgende uitdaging, waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn. De uitdaging nu is om deze online zorg zo persoonlijk mogelijk te maken. Om te kijken ‘hoe en wat’ het beste voor jou werkt!

Ik ben opgegroeid in Limburg, maar woon nu alweer jaren in Gelderland. In mijn vrije tijd hou ik van wandelen door de natuur. Met mijn verrekijker om de nek, want mijn grote passie is vogels kijken. En dat doe ik ook graag tijdens een reis ergens op de wereld. Ook koken, uitjes met het gezin of een film kijken/muziek luisteren vind ik fijn om te doen.

VRAGEN & CONTACT

Heb je een vraag voor ons? Vul het contactformulier in en krijg binnen één werkdag een reactie.