Maak kennis met Randy

Mijn rol binnen GGz Hulp Online
Hallo, en leuk dat je de tijd neemt om mijn verhaal te lezen. Ik ben binnen GGz Hulp Online werkzaam als psychiatrisch verpleegkundige. Dit betekent dat ik in multidisciplinair teamverband bijdraag aan de zorg die wij bieden. Als verpleegkundige richten we ons voornamelijk op de gezondheidsaspecten die van belang zijn. Denk hierbij aan slaap, levensstijl, activiteitenpatroon, stresshantering, het onderhouden van je sociale leven, de balans vinden in je mentale gezondheid en meer. Samen gaan wij op zoek naar een passend traject waarbij jou unieke mogelijkheden en moeilijkheden worden meegenomen zodat we de kans op een succesvolle behandeling zo groot mogelijk kunnen maken.

Meer over mij als professional
Zelf ben ik sinds 2012 afgestudeerd als HBO verpleegkundige met een specialisatie in psychiatrie. Een groot deel van mijn carrière heeft zich daarna afgespeeld binnen de muren van de kliniek waarbij ik op gesloten opname (crisis) afdelingen heb gewerkt, ervaring heb opgedaan in de verslavingszorg (dagbehandeling), en ik heb de mogelijkheid gehad om in Aruba bij te dragen aan het opzetten van een goed functionerend F-ACT team (waarbij zorg wordt geboden buiten de kliniek aan mensen met ernstig psychiatrische aandoeningen). Hiernaast ben ik sportief en heb ik me veel verdiept in het belang van voeding (en wat goede voeding daadwerkelijk betekent). Naar mijn mening zijn dit twee onmisbare pilaren in het leven en zijn deze van groot belang om onze fysieke en mentale gezondheid te behouden en verbeteren. Dit pas ik in mijn werk dan ook regelmatig toe. Tevens heb ik me verdiept in cognitieve gedragstherapie, ACT en gezondheidspsychologie. Deze verdiepende kennis maakt naar mijn mening een positief verschil in de meerwaarde van behandeling die ik bied.

Enkele levensvisies van mij

  • Leef je leven en ben niet bang om buiten je comfortzone te stappen, dat is waar je pas echt groeit en het leven kan omarmen.
  • Weet dat wij allemaal op onze eigen manier onwetend zijn en begrijp daarom dat we van eenieder iets kunnen leren. Blijf daarom ook doorleren, want nieuwe kennis opent nieuwe deuren en inzichten en zorgt ervoor dat we nieuwsgierig blijven en doorgroeien.
  • Wees niet bang om jezelf te zijn en weet dat zodra we over ons eigen ego heen kunnen stappen we pas echt in staat zijn om te groeien!

Graag zie ik mijzelf als iemand die gemakkelijk benaderbaar is en makkelijk in contact is. Twijfel daarom ook niet om contact te maken als je daar behoefte aan hebt! Weet dat je er niet alleen voor hoeft te staan en maak gebruik van de mogelijkheden die in je eigen directe omgeving of binnen GGz Hulp Online en daarbuiten beschikbaar zijn.

VRAGEN & CONTACT

Heb je een vraag voor ons? Vul het contactformulier in en krijg binnen één werkdag een reactie.