Maak kennis met Marjoleine

In elk vakgebied zie je in de loop der jaren verschuivingen en moderniseringen. Afgelopen jaren heeft dit natuurlijk een hele vlucht genomen, en bleken we ons ook noodgedwongen te kunnen redden in nieuwe omstandigheden, met de middelen die we al ter beschikking hadden. Waar we slechts  een jaar of 10 geleden nog wat argwanend waren over die digitale transformatie -hoe werkt dat met die cloud?- permitteren we ons vandaag werkwijzen die aansluiten bij de maatschappelijke behoefte. Volledige online behandeling vergt afwijking van de traditionele communicatie, maar biedt ook weer veel mogelijkheden!

Inhoudelijk is het secretaressevak natuurlijk niet veranderd. Het hebben van goede communicatieve vaardigheden; punctualiteit; en voortdurend plannen en puzzelen zijn van evident belang voor gestroomlijnde processen, en kwalitatieve dossieropbouw. Daarin maatwerk leveren en overzicht bewaren, geeft dit vak extra spirit.

Een baan binnen de Geestelijke Gezondheidszorg is geen statische materie, maar mensenwerk. Dát biedt mij de voldoening tijdens het werk ten dienste van de client en behandelaren. Uiteindelijk draaien werkzaamheden het beste, als ieder bij zijn eigen discipline blijft. Alles tot het doel, dat clienten zich tijdens en na hun behandeling voelen herstellen van de problematiek waarmee ze aankloppen. Als ik daar een steentje aan mag bijdragen, is het dagelijks werk geslaagd.

Zo mag ik mijn werk tot mijn hobby beschouwen, naast alles waar ik interesse in heb. Geschiedenis; muziek; theologie; en eindeloos Googlen houden me scherp. Tijdens sportieve bezigheden luister ik graag non-fictieve luisterboeken, en schrijven en met taal bezig zijn zit al sinds mijn kinderjaren in mijn vingers. Graag fröbel ik met planten en stekjes, of creëer ik een lekker gerecht. Kortom: ik kom elke dag een paar uur tekort.

Kan ik voor jou als client, of voor jou als collega, iets extra’s betekenen: schroom niet om het me te vragen. De wereld wordt een beetje mooier als we elkaar kunnen helpen!

Liefs, Marjoleine

VRAGEN & CONTACT

Heb je een vraag voor ons? Vul het contactformulier in en krijg binnen één werkdag een reactie.