Maak kennis met Laura

Binnen GGz Hulp Online werk ik als Cognitief Gedragstherapeutisch Werker (CGW’er) en als verpleegkundige. Het behalen van je gestelde doelen vraagt om een inzet vanuit jezelf waarin ik je graag wil ondersteunen en handvatten wil bieden. Daarbij vind ik het belangrijk dat jij je veilig voelt om je open te kunnen stellen zodat de behandeling voor jou ook het meest helpend zal zijn.   

Als CGW’er ga ik middels cognitieve gedragstherapie met je aan de slag om meer inzicht te krijgen in je gedachten, gevoelens en gedrag zodat je hier in je dagelijks leven een verandering in aan kan brengen met als doel vermindering van je klachten. Als verpleegkundige kan ik je onder andere helpen met een invulling geven aan een goede dagstructuur, opstellen van een signaleringsplan, adviezen geven over leefstijl en spreken over je lichamelijke klachten. Ook hierin wil ik samen met jou kijken tegen welke problemen je aanloopt en wat nodig is om tot herstel te komen. 

Voorheen heb ik gewerkt op een PAAZ-afdeling en binnen een FACT-team waar ik ervaring op heb gedaan met het behandelen van onder andere stemmings- en angstklachten, psychotische klachten en verslavingsproblematiek.  

Momenteel woon ik op het Canarische eiland Tenerife waar ik graag fotografeer, wandel en hardloop.  

VRAGEN & CONTACT

Heb je een vraag voor ons? Vul het contactformulier in en krijg binnen één werkdag een reactie.