Maak kennis met Inès

Ieder mens doet in zijn leven ervaringen op die hem vormen. De betekenissen daarvan creëren een verhaal. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal. En wil je graag leren kennen. Wie ben je? En wat is de context van je klachten?  

In de behandeling maak ik gebruik van technieken uit de cognitieve gedragstherapie (CGT), schematherapie, acceptance and commitment therapie (ACT), systeemtherapie en EMDR. Mijn stijl als behandelaar is te omschrijven als gelijkwaardig, warm, energiek en met humor. Graag maak ik samen met jou een behandelplan op maat. Passend bij jouw verhaal.  Naast de behandelingen die ik zelf geef, ben ik regiebehandelaar. Dit betekent dat ik op de achtergrond meedenk over de inhoud van de behandelingen die mijn collega’s uitvoeren.  

In mijn vrije tijd houd ik van golfsurfen, suppen, dansen, yoga, reizen, lezen en koken. Ik woon in Portugal samen met mijn partner, kind en onze kat. GGz Hulp Online is voor mij echt een uitkomst. Op deze manier kan ik vanuit het buitenland behandelen. Het werk wat ik zo graag doe. 

INTERVIEW

Wil je Inès wat beter leren kennen om te zien op welke manier zij haar cliënten online behandelt?
Lees het interview met Inès

VRAGEN & CONTACT

Heb je een vraag voor ons? Vul het contactformulier in en krijg binnen één werkdag een reactie.