Maak kennis met Els

Herstel is een leerproces. Psychische kwetsbaarheden kunnen het leren van vaardigheden hinderen, maar het is niet onoverkomelijk. Herstellen is een zoektocht met vallen en opstaan. Het mogen leren van sociale, maatschappelijke en arbeidsparticipatie is een optie voor iedereen, waarbij ik jou wil ondersteunen vanuit gelijkwaardigheid!

Mijn naam is Els de Heer. Ik heb de opleiding tot ervaringsdeskundige in Zorg en Welzijn aan de Hogeschool van Amsterdam in 2022 afgerond. Tevens heb ik ervaring op het gebied van herstelondersteunende trainingen. Sinds 2020 ben ik werkzaam als ervaringsdeskundige bij een respijtvoorziening en per 1 oktober 2022 bij GGz Hulp Online.

Ik bied ondersteuning vanuit mijn collectieve ervaringskennis aan mensen, die net even iéts meer nodig hebben. Dit doe ik door écht te luisteren, naast je te staan en bij jou aan te sluiten vanuit lotgenotencontact. Daarom vind ik het belangrijk om in jouw behandeling bij jouw wensen en behoeftes aan te sluiten. Ik geloof in het samen bewandelen van eenvoudige paden, waarin mogelijkheden en lichtpuntjes te vinden zijn in wat jij nodig hebt. Deze geven inzicht en hoop in jouw herstel.

Laagdrempelig, veiligheid, vertrouwen, respectvol, betrokken, bescheidenheid, verbindend en humor zijn kenmerken die mij goed omschrijven in mijn werk. Mijn hart ligt bij mijn medemens want ieder mens is waardevol!

VRAGEN & CONTACT

Heb je een vraag voor ons? Vul het contactformulier in en krijg binnen één werkdag een reactie.