Maak kennis met Ellis

Hallo, mijn naam is Ellis Schuurman (1965) en ik werk al vele jaren als GZ psycholoog binnen GGz Centraal. Enige tijd geleden ben ik begonnen bij de online behandelafdeling van GGz Centraal, GGz Hulp Online.

Binnen GGz Hulp Online behandelen we mensen met angst en stemmingsklachten. We kunnen, samen met jou onderzoeken waar jouw klachten mee te maken hebben en hoe we je hier mee kunnen helpen. Dit doe ik samen met mijn collega’s.

Vanaf 1992 ben ik als GZ-psycholoog werkzaam geweest in verschillende grote GGZ instellingen voor diagnostiek en behandeling van kinderen, jongeren en volwassenen. Ik ben opgeleid in de cognitieve gedragstherapie, schematherapie en doe ook traumabehandeling middels EMDR. Ik heb grote affiniteit met mensen met autisme maar daarnaast ben ik ook gespecialiseerd in klachten als somberheid, angst en trauma.

Binnen GGz Hulp online voer ik zelf behandelingen uit maar ben ik ook regiebehandelaar en begeleid ik collega psychologen. Als regiebehandelaar ben je verantwoordelijk voor de behandeling die door collega’s wordt uitgevoerd en ben je met name betrokken bij de diverse behandelplanbesprekingen zoals deze met iedere client wordt gepland.

Als je meer wilt weten over ons behandelaanbod, neem dan contact met ons op en we kunnen kijken of je bij GGZ Hulp online op de juiste plek bent.

VRAGEN & CONTACT

Heb je een vraag voor ons? Vul het contactformulier in en krijg binnen één werkdag een reactie.