Maak kennis met Elize

Om te beslissen welke behandeling het beste aansluit bij jou hulpvraag zullen we samen onderzoeken welke factoren een rol spelen bij je klachten. Daarnaast bespreken we je doelen en je huidige leefsituatie. Zo maken we samen een behandelplan op maat. Binnen die behandeling vind ik het vooral belangrijk dat jij ervaart weer in je kracht te komen te staan en zelf verder te kunnen na een (korte) periode van ondersteuning.

Vanuit mijn nieuwsgierig en brede interesse heb ik als psycholoog ervaring opgedaan met het diagnosticeren en behandelen van uiteenlopende problematiek, waaronder stemmings- en angstklachten, PTSS, verslavingsproblematiek, ADHD, seksuologische problemen en problemen bij hoogbegaafdheid. Daarnaast heb ik ervaring met verschillende behandeltechnieken, zoals cognitieve gedragstherapie, EMDR, schematherapie en positieve psychologie. Als GZ-psycholoog behandel ik zelf en ben ik ook regiebehandelaar. Dit houdt in dat ik op de achtergrond meedenk over de behandeling die mijn collega’s uitvoeren.

Ik woon nu nog in Amsterdam en ben bezig met een verhuizing naar Berlijn. In mijn vrije tijd doe ik aan rock ´n roll dansen, paardrijden, fietsen en sinds kort aerial silks. Daarnaast vind ik het leuk om bordspellen te spelen of met vrienden af te spreken.

VRAGEN & CONTACT

Heb je een vraag voor ons? Vul het contactformulier in en krijg binnen één werkdag een reactie.