Maak kennis met Bobbi Lynn

Er is een reden dat je naar onze site bent gekomen, wat goed dat je deze eerste stap hebt genomen! Graag kijk ik met jou waar je tegenaan bent gelopen en hoe we er samen voor kunnen zorgen dat het weer beter met je gaat. Hierbij kijken we naar jou, naar de context waarin je leeft, maken we concrete doelen over wat je uit de behandeling wil halen en kijken we hoe je die richting op kan komen. Ik luister graag naar je verhaal en help je, met de kennis die ik en mijn team hebben, de best mogelijke zorg te bieden. Iedereen kan vast komen te zitten in het leven, zowel fysiek als mentaal, daar weet ik alles van. Mentale hulp zoeken kan moeilijk zijn en de juiste hulp vinden soms nog lastiger. Wij denken graag met je mee wat je nodig hebt.

Als basispsycholoog heb ik op veel verschillende plekken gewerkt. Ik ben studiecoach geweest voor kinderen en jongeren, interviews afgenomen bij mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen in de hulplijn van 113 Zelfmoordpreventie gewerkt en daar ook online behandeling en coaching gegeven. Op dit moment werk ik ook als POH-GGZ bij een huisartsenpraktijk.

Ik ben geboren en getogen in-en rondom het mooie Utrecht en woon steeds met veel plezier. In mijn vrije tijd ben ik te vinden op honden losloopgebieden (mét hond), bij mijn familie en vrienden of geniet ik van een serie of film met de kat op schoot.

Wellicht tot ziens?

VRAGEN & CONTACT

Heb je een vraag voor ons? Vul het contactformulier in en krijg binnen één werkdag een reactie.