Maak kennis met Arnold

Mijn naam is Arnold Jonker en ik werk als klinisch psycholoog, psychotherapeut, cognitief gedragstherapeut en groepstherapeut bij GGz Hulp Online.  

 

In de afgelopen 24 jaar heb ik in de geestelijke gezondheidszorg veel ervaring op kunnen doen met allerlei soorten psychische problemen en in allerlei gradaties van ernst, zoals: angst- en depressieve klachten, persoonlijkheidsproblemen en ernstige psychiatrie. Dit helpt me om als afdelingsspecialist en (regie)behandelaar samen met jou in te kunnen schatten welke behandeling naar verwachting het meest kans van slagen heeft en aansluit op wat jij nodig hebt. Ik heb gemerkt dat de combinatie van meerdere online videogesprekken per week, chats en het geven van snelle feedback op jouw digitale opdrachten goed werkt. Door de combinatie van verschillende contactmomenten ontstaat er vaak een positieve stroomversnelling en nieuwe perspectieven.  

 

In mijn vrije tijd houd ik van sporten en ben een voorstander van een gezonde leefstijl. Ik merk bij mezelf dat veel bewegen en gezond eten leidt tot een lichamelijke fitheid die ook zorgt voor mentale weerbaarheid! Ik kan het iedereen aanraden! 

VRAGEN & CONTACT

Heb je een vraag voor ons? Vul het contactformulier in en krijg binnen één werkdag een reactie.