Maak kennis met Aline

Wat is voor mij belangrijk? Het versterken van de eigen kracht en zorg bieden die passend is bij jou! Iedereen is uniek met zijn of haar eigen verhaal en hulpvraag. Graag help ik jou om een juiste balans te vinden in het leven kijkend naar alle gebieden die hierbij horen. Denk aan het sociale, mentale en lichamelijke vlak. Een juiste balans in het leven op alle vlakken draagt positief bij aan de kwaliteit van het leven.  

Wat kan ik doen? Samen kunnen we onderzoeken welke doelen voor jou belangrijk zijn om de levensvreugde te vergroten en welke wijze bij jou past om deze doelen te behalen. Hierbij kan gedacht worden aan het verbeteren van leefstijl, omgaan met emoties en/of lichamelijke klachten of een goede balans vinden tussen ontspanning en activiteit. Door middel van gesprekken kan ik ondersteunen om meer inzicht te krijgen in eigen gedachten, gevoelens en gedragingen en te onderzoeken waar behoefte is aan verandering. Samen kunnen we een signaleringsplan opstellen om te gebruiken in het dagelijks leven of kijken naar andere middelen die voor jou handig zijn om in te zetten ter bevordering van je leefstijl. En soms kan een ‘luisterend oor’ al voldoende zijn.  

Wie ben ik eigenlijk? Ik ben HBO- verpleegkundige. Voorheen heb ik gewerkt bij GGZ Friesland op verschillende afdelingen. Hierna heb ik een jaar thuiszorg in Spanje gedaan. Vervolgens terug naar de psychiatrie op ‘t prachtige Caribische eiland Aruba bij Respaldo. Een geweldige ervaring rijker! Hierna heb ik nog een tijdje als verpleegkundige gewerkt in het Nederlandse Astmacentrum in het Zwitserse Davos (NAD), waarbij er regelmatig sprake is van psychische problematiek bij ernstig astma. Na een periode van reizen bleef toch het verlangen om terug te keren naar het zonnige Spanje en heb de stap gemaakt om daarheen te emigreren. In Spanje heb ik 2,5 jaar Nederlandse jeugdzorg gedaan en ben zelfstandige voor lifestyle coaching en verpleging. Sinds februari 2024 ben ik werkzaam binnen GGZ Hulp Online.  

Momenteel woon ik met veel plezier aan de Costa Blanca in de bergen en vlakbij zee samen met mijn trouwe viervoeter. Ik kan er erg van genieten om de bergen in te gaan voor een schitterende wandeling of lekker uit te waaien bij zee. Verder hou ik ervan om creatief bezig te zijn, koken, lezen, sociale activiteiten, zwemmen of lekker actief in de tuin.  

VRAGEN & CONTACT

Heb je een vraag voor ons? Vul het contactformulier in en krijg binnen één werkdag een reactie.