Nazomer webinar

GGz Centraal heeft een volledig digitale polikliniek aan haar zorgaanbod toegevoegd! Online specialistische ggz met behapbare behandeldoelen. Met direct en hoog intensief behandelcontact, uitgevoerd door een multidisciplinair behandelteam. Met resultaat in maximaal 3 maanden.

In een (na)zomers Webinar praat het kersverse en zeer gespecialiseerde team u graag bij over de ontwikkelingen, de lopende onderzoeken en de eerste onlangs gepubliceerde resultaten van de verschillende online behandelmogelijkheden.

Met dit Webinar willen we onze verwijzers – huisartsen, praktijkondersteuners GGZ, behandelaren uit de basis generalistische of de specialistische GGZ – de hand reiken door kennis over digitaal behandelen te bespreken, waar patiënten mogelijk profijt van kunnen hebben. Tevens willen we dit moment gebruiken om u te informeren over het zorgaanbod dat wij hierin bieden.

Het (na)zomerwebinar wordt live gehouden op 13 oktober van 10.30 – 11.30 uur.

In dit praktische Webinar zal een uitgebreid overzicht worden gegeven over de ‘do’s en don’ts’ voor de start van een online PTSS of VSDT behandeling. Wanneer start ik en wanneer niet? Kan mijn patiënt traumabehandeling wel aan? En hoe frequent dan? Hoe borg ik de veiligheid van mijn patiënt, als ik niet nabij ben?

Meld je aan

vragen en contact

Bel 088-1341100 tijdens kantooruren. Je wordt dan direct te woord gestaan door een van onze servicemedewerkers die uw vraag kan beantwoorden.

veel gestelde vragen
contactformulier