Maak kennis met Rianne

In de behandeling zullen we gezamenlijk in kaart brengen welke klachten er spelen, hoe deze zijn ontstaan en hoe ze in stand worden gehouden. Hiermee wordt de focus van de behandeling bepaald. We zullen doelen opstellen die bij jouw veranderwensen passen en die haalbaar zijn binnen een periode van drie maanden.

Binnen de behandeling wordt herstelgericht gewerkt, waarbij jij regie hebt over de behandeling en ik zal meedenken en ondersteunen waar nodig. Een belangrijk uitgangspunt om te werken aan het verminderen van de klachten bestaat uit het gebruik maken van jouw krachten en kwaliteiten. Deze zullen jou immers ook in de toekomst van pas blijven komen!

Ik heb eerder zowel ambulant als poliklinisch behandeld en/of begeleiding geboden, waarbij ik diverse therapievormen heb gebruikt. Mijn voornaamste focus ligt op het gebruik maken van de cognitieve gedragstherapie, aangevuld met elementen uit andere vormen van behandeling.

Ik woon en werk in Amsterdam. Naast het werk heb ik een druk sociaal leven. Verder vul ik mijn vrije tijd met veel sporten, koken en lekker eten en in de natuur zijn.

VRAGEN & CONTACT

Heb je een vraag voor ons? Vul het contactformulier in en krijg binnen één werkdag een reactie.

veelgestelde vragen
contactformulier