Maak kennis met Carmen

Graag wil ik samen met je onderzoeken wat ervoor nodig is om je weer beter te voelen. Je opvoeding, karakter, culturele achtergrond en levenservaringen maken dat je je eigen unieke verhaal hebt, waarbij er problemen kunnen ontstaan waar je meer controle over zou willen hebben. Je bepaalt zelf waar je aan wil werken en wat je wil bereiken. In onze gesprekken zullen we spreken over je klachten, maar ik vind het ook belangrijk om aandacht te schenken aan waar je krachten liggen. Zodra je doelen helder zijn, zullen we kijken welke behandeltechnieken (bijvoorbeeld Cognitieve Gedragstherapie, EMDR of mindfulness) het meest passend zijn, zodat je mentaal gezonder door het leven kunt gaan.

Als GZ-psycholoog behandel ik zelf, maar ben ik ook regiebehandelaar. Dit houdt in dat ik op de achtergrond met collega’s mee denk over de vormgeving van hun behandelingen.

In mijn vrije tijd ben ik graag actief; ik houd van circuittraining, fitness, zwemmen en wandelen. Daarnaast ben ik gek op lezen, reizen en lekker eten.

VRAGEN & CONTACT

Heb je een vraag voor ons? Vul het contactformulier in en krijg binnen één werkdag een reactie.