Maak kennis met Boaz

Mijn naam is Boaz Stewart, opgeleid als klinisch psycholoog, psychotherapeut en cognitief gedragstherapeut. Ik heb ervaring opgedaan in het diagnosticeren en behandelen van uiteenlopende en complexe problematiek, waaronder PTSS, persoonlijkheidsstoornissen, verslaving, psychotische klachten als ook angst- en stemmingsproblematiek. Naast cognitieve gedragstherapie maak ik ook gebruik van EMDR en schematherapie. Daarnaast ben ik (werk)begeleider en supervisor van psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog, psychotherapeut of klinisch psycholoog. Verder is suïcidepreventie een van mijn aandachtsgebieden. Binnen GGZ Hulp Online ben ik vooral werkzaam als regiebehandelaar, specialist en werkbegeleider/supervisor. Tot slot voer ik psychologische/psychotherapeutische behandelingen en psychiatrische onderzoeken tijdens de intakes uit.

Ik ben ervan overtuigd dat online behandeling in de meeste gevallen een volwaardig alternatief is tot de traditionele behandeling in een fysieke spreekkamer. Een online behandeling heeft een groot aantal voordelen ten opzichte van een bezoek aan een praktijk of instelling. Je kunt de behandeling bijvoorbeeld veilig in je eigen omgeving volgen, je kunt kiezen voor behandelingen die in je eigen regio niet worden aangeboden en je kunt je behandelaar ook zien als je onderweg of met vakantie bent. Ik kijk uit naar veel nieuwe (online)behandelmogelijkheden die de zorg in de toekomst verder zullen verbeteren.

In mijn vrije tijd houd ik van lezen/luisterboeken, wandelen, nieuwe ontwikkelingen volgen van mijn vak, het ontmoeten van vrienden, geschiedenis, zingeving en veel andere onderwerpen. Ik ben erg enthousiast dat het steeds makkelijker wordt om online deel te nemen aan congressen, cursussen en lezingen in de hele wereld. Mijn partner en ik wonen deels in de Randstad en deels in Engeland.

VRAGEN & CONTACT

Heb je een vraag voor ons? Vul het contactformulier in en krijg binnen één werkdag een reactie.