Project omschrijving

Maak kennis met Inès

Mijn naam is Inès. Ik ben een bevlogen GZ-psycholoog die energie krijgt van het maken van contact met mensen. Voordat ik bij GGz Hulp Online terechtkwam, heb ik volwassenen, jeugd en gezinnen met uiteenlopende klachten behandeld.

Ieder mens doet in zijn leven ervaringen op die hem vormen. De betekenissen daarvan creëren een verhaal. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal. En wil je graag leren kennen. Wie ben je? En wat is de context van je klachten?

In de behandeling maak ik gebruik van technieken uit de cognitieve gedragstherapie, schematherapie, systeemtherapie en EMDR. Mijn stijl als behandelaar is te omschrijven als gelijkwaardig, warm, energiek en met humor. Graag maak ik samen met jou een behandelplan op maat. Passend bij jouw verhaal.

Naast de behandelingen die ik zelf geef, ben ik regiebehandelaar. Dit betekent dat ik op de achtergrond meedenk over de inhoud van de behandelingen die mijn collega’s uitvoeren.

In mijn vrije tijd houd ik van golfsurfen, hardlopen, yoga, reizen, lezen en koken. Ik woon in Portugal samen met mijn partner en onze kat. GGz Hulp Online is voor mij echt een uitkomst. Op deze manier kan ik vanuit het buitenland behandelen. Het werk wat ik zo graag doe.